Barion Pixel

Hírek, események, letölthető anyagok

Közelgő események

szülő segít tanulni

Szeptember 4-8. 

Becsengettek! - Tanulástechnikai sorozat 7. és 8. osztályosoknak

A tanévkezdés egy második újév. A gyerkőcök új fogadalmakat tesznek: minden leckét elkészítek/ minden dolgozatra időben kezdek tanulni/ minden órára felkészülök és még lehetne sorolni. Mi lenne, ha azt mondanám, hogy adhatok egy kis löketet, hogy ez a lendület kitartson, egy kis segítséget, hogy sikerüljön elérni a fogadalmakat?

Augusztus 25. 9.00

Készüljünk a sulira - Tanulástechnikai workshop 7. osztályosoknak

A hetedik osztály egy szintugrás az iskolai években. Ennek a tanévnek az osztályzatai már számítanak a továbbtanulásban. De nem csak a jegyek számítanak. Ha valaki szeret tanulni, annak a jó jegyek elérése nem okoz gondot. Igazából nem is jegyek számítanak, hanem a tudás megszerzése.

szülő segít tanulni
szülő segít tanulni

Augusztus 26. 9.00

Készülj a sulira - Tanulástechnikai workshop 8. osztályosoknak

A nyolcadik osztály minden iskolás életében egy hatalmas mérföldkő. Az első félév osztályzatai még számítanak a továbbtanulásban. De már elkezdődik a készülés a vizsgákra. Nem mindenki kerül vizsgahelyzetbe a felvételi előtt és nem szerencsés ott kipróbálni milyen is az a vizsgadrukk.

November 7. 18.30

Jól tanulni jó

Kezdődik a suli! De nem csak a gyerekeknek. Szülőként nekünk is bizonyos értelemben vissza kell ülnünk az iskolapadba. 

Ezen a rövid kis előadáson a szülőket segítem néhány tippet, gyakorlattal, hogyan segíthetik gyerekeik hatékony tanulását. Így a tanév is jól kezdődhet.

szülő segít tanulni

Erre gyűjtünk

Ennyi fát ültettünk eddig

Már összegyűlt

Ennyit fát kaptunk hozzá

Kapcsolódjunk

Telefon: +36 (70) 866-5123

Email: hello@globaltudas.hu

Nyitvatartás: H-P: 9.00 - 15.00

Zöldítő program

Hogy hosszútávon élhető helyünk legyen a Földön, a természeti környezet támogatása is fontos. Éppen ezért szeretném ezt minden lehetséges módon szorgalmazni. Minden tanfolyam díjából befolyt összeg 1,5%-át elkülönítem és az így összegyűlt minden tízezredik forint után ültetek egy fát. Az ültetést nyilvánossá teszem, így akár együtt is ünnepelhetjük a zöldítést. Hiszen nélküled nem is jöhetne létre. Benne vagy? 

Egy e-mail cím választ el a tippektől

A tippeket a levelezőfiókodba fogod kapni pár percen belül.

Köszönöm, hogy letöltöd a tippeket!

Egy e-mail cím választ el a tippektől

Köszönöm, hogy letöltöd a háttereket! Az e-mail címedre hamarosan megérkezik egy levél. Az ott található linken letölthetőek a hátterek. Ha valami gond adódna a letöltéssel, kérlek írj a hello@globaltudas.hu címre és segítek.