Barion Pixel
Jó tudni
Regisztráció és tanulás
Jelentkezz

Gyakorlat teszi a mestert

Bármilyen technikáról is legyen szó, az elsajátításához nem elég az elméletet megtanulnod. Bármelyik tanfolyam során megtapasztalhatod a gyakorlat alapú tanulást: sok feladat, és a saját bőrödön tapasztaltakat könnyebben beépítheted a hétköznapokba.

Szia, Réka vagyok,

aki a Globáltudás mögött van

Nincsen szuperképességem, nem vagyok kiemelkedő semmilyen területen. Ám, azt elmondhatom, hogy nagyon szeretem megosztani az ismereteimet és megmozgatni mind a magam, mind a mások agytekervényeit.

Iskolás éveimben nagyon sok jót kaptam és a világot is igyekszem nyitott szemmel járni, hogy a jó gyakorlatokat én is tovább adhassam. A Globáltudás is ezért jött létre:

Megmozgatom az agytekervényeket, felfrissítem a gondolkodást és átadom azokat a különböző területeken alkalmazható praktikus kis tudásmagokat, amik segítenek az iskolától az időskorig. 

 

Regisztráció

Így tudsz jelentkezni egy tanfolyamra

A jelentkezéshez szükség lesz a személyes adataidra. Elakadás esetén az alábbi elérhetőségeken tudsz segítséget kérni.

Hívj, ha baj van

Írj, ha baj van

01.

Válaszd ki a szimpatikus tanfolyamot és helyezd a kosárba.

02.

A pénztárban, fizetés előtt kitöltött adataid alapján létrehozunk számodra egy profilt, ahol elérheted a tanfolyamaidat és egyéb adataidat is.

03.

Az összeg beérkezését követően már hozzá is férsz a tanfolyamodhoz. A kiállított számlát e-mailben elküldöm el.
Jó tanulást!

Erre gyűjtünk

Ennyi fát ültettünk eddig

Már összegyűlt

Ennyit fát kaptunk hozzá

Kapcsolódjunk

Telefon: +36 (70) 866-5123

Email: hello@globaltudas.hu

Nyitvatartás: H-P: 9.00 - 15.00

Zöldítő program

Hogy hosszútávon élhető helyünk legyen a Földön, a természeti környezet támogatása is fontos. Éppen ezért szeretném ezt minden lehetséges módon szorgalmazni. Minden tanfolyam díjából befolyt összeg 1,5%-át elkülönítem és az így összegyűlt minden tízezredik forint után ültetek egy fát. Az ültetést nyilvánossá teszem, így akár együtt is ünnepelhetjük a zöldítést. Hiszen nélküled nem is jöhetne létre. Benne vagy? 

Egy e-mail cím választ el a tippektől

A tippeket a levelezőfiókodba fogod kapni pár percen belül.

Köszönöm, hogy letöltöd a tippeket!

Egy e-mail cím választ el a tippektől

Köszönöm, hogy letöltöd a háttereket! Az e-mail címedre hamarosan megérkezik egy levél. Az ott található linken letölthetőek a hátterek. Ha valami gond adódna a letöltéssel, kérlek írj a hello@globaltudas.hu címre és segítek.