Barion Pixel

Tanfolyamok

Nézz szét és válogass a tanfolyamok között. Válaszd ki, amelyikre a legnagyobb szükséged van, vagy amelyik már régóta érdekel. Folyamatosan bővítem a témaköröket és korosztályokra szabottan tálalom a legtöbb témát. 
Ha nem találsz olyat, amit keresel, írj egy üzenet. Könnyen előfordulhat, hogy épp dolgozom rajta, vagy az ötleteden felbuzdulva a következő kurzus abban a témában készül.

10-14 éveseknek

Jól tanulni jó!

7 témakör | 33 lecke | 10+ feladat

Tanulni jó, de jól tanulni még jobb! Hogy ez mit jelent? Azt, hogy amint megtanulsz tanulni, megállíthatatlan leszel: bátran fedezed fel a körülötténk lévő világot. Vágjunk bele együtt!

10-14 éveseknek

Tanulási hozzávalók

7 lecke | 6 feladat

Mint a legtöbb dolog, a tanulás is előkészületet igényel. Nem is akármilyet! Ebből a rövid anyagból megtudhatod, hogyan érdemes előkészülni a tanuláshoz.

10-14 éveseknek

Mankók a tanuláshoz

5 lecke  | 5 feladat

Tudod mi a közös a könyvben, térképekben, internetben és a tanárokban? Mindegyik azért van, hogy segítsen. Ezeken kívül még sok mást is segítségül hívhatsz. Hogy hogyan? Ebben a rövid anyagban megmutatom.

10-14 éveseknek

Tanulási technikák

8 lecke | 3+ feladat

Csak egy kis löket hiányzik, hogy eredményes legyen a tanulásod? Ebben a fejezetben megismerheted és el is sajátíthatod a számodra megfelelő tanulást segítő technikákat, hogy élvezd a tudást.

10-14 éveseknek

Nyugi, ez csak egy vizsga!

5 lecke | 4 feladat

Megtanultál mindent, otthon sikerült is felmondani, de a felelés és a dolgozat pocsék lett. Itt van néhány gyakorlat, amik segítenek a nagy pillanatban, hogy megmutathasd mit tudsz.

Hogyan jelentkezz?

1. Regisztráció

A regisztrációs oldalon regisztrálj egy felhasználónevet és e-mail címet. A megadott címre küldök egy üzenetet, benne egy linkkel, ahol a jelszavadat meg tudod változtatni.

2. Vásárlás

A szimpatikus tanfolyamot miután betetted a kosárba, áttérhetsz a fizetés oldalra. Itt a számlázáshoz és a felnőttoktatási regisztrációhoz szükséges adataidat fogom elkérni. Ezek kezeléséről bővebben az adatkezelési tájékoztatóban olvashatsz.

3. Tanulás

Fizetés után néhány percet igénybe vesz, de szinte azonnal el is kezdheted a tanulást. 

Jó szórakozást! 🙂

Zöldítő program

Hogy hosszútávon élhető helyünk legyen a Földön, a természeti környezet támogatása is fontos. Éppen ezért szeretném ezt minden lehetséges módon szorgalmazni. Minden tanfolyam díjából befolyt összeg 1,5%-át elkülönítem és az így összegyűlt minden tízezredik forint után ültetek egy fát. Az ültetést nyilvánossá teszem, így akár együtt is ünnepelhetjük a zöldítést. Hiszen nélküled nem is jöhetne létre. Benne vagy? 

Egy e-mail cím választ el a tippektől

A tippeket a levelezőfiókodba fogod kapni pár percen belül.

Köszönöm, hogy letöltöd a tippeket!

Egy e-mail cím választ el a tippektől

Köszönöm, hogy letöltöd a háttereket! Az e-mail címedre hamarosan megérkezik egy levél. Az ott található linken letölthetőek a hátterek. Ha valami gond adódna a letöltéssel, kérlek írj a hello@globaltudas.hu címre és segítek.