Barion Pixel
Jogi nyilatkozat
Az oldal, valamint a rajta található minden szöveges és képi tartalom szerzői jogvédelem alatt áll. Mindig jól esik a terjesztés, de kérlek figyelj a teljes forrás megjelölésre.

A weboldalon található rólam készített képeket Mia Baté készítette, szerzői jogai Őt illetik.

Egyéb grafikai megoldások a Freepik, valamind az Adobe Stock oldaláról származhatnak, illetve saját készítésű tervek.

A weboldal és az azon megjelenő grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogvédelem alá esnek, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag én, mint a Szolgáltató vagyok jogosult.

Előzetes írásbeli engedélyem nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni, vagy tárolni.

Mindent megteszek annak érdekében, hogy a cikkek tartalma tudásomnak megfelelően pontosak és a weboldal témájához kapcsolódóan hasznosak legyenek. Azonban a közölt adatok tartalmáért, azok betartásukért és annak következményeiért, valamint aktualitásáért nem vállalok felelősséget. Az oldalon és a bejegyzésekben közzétett információk, elemzések és következtetések csak tájékoztató jellegűek.
A megjelentetett információk nem minősülnek tanácsadásnak. A weboldalon található információk alapján hozott illetve az azokra alapozott döntésekből eredő károkért nem vállalok felelősséget.

Ezek terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag a tulajdonos előzetes hozzájárulása után a forrás megjelölésével lehetséges! 

A blog oldalon található bejegyzések terjesztése, publikálása, vagy más weboldalon történő felhasználása kizárólag az írásos hozzájárulásom után a forrás megjelölésével lehetséges! A blog bejegyzések, fotók, weboldaltervek üzleti célú felhasználása semmilyen módon nem lehetséges.

A www.globaltudas.hu főoldalára mutató linket bárki elhelyezhet saját felületén, link oldalakon és egyéb, releváns weboldalon.

Az oldalon közzétett ismertetők, adatok, szolgáltatások tájékoztató jellegűek, az esetleges pontatlanságokért felelősséget nem vállalok.

 

Egy e-mail cím választ el a tippektől

A tippeket a levelezőfiókodba fogod kapni pár percen belül.

Köszönöm, hogy letöltöd a tippeket!

Egy e-mail cím választ el a tippektől

Köszönöm, hogy letöltöd a háttereket! Az e-mail címedre hamarosan megérkezik egy levél. Az ott található linken letölthetőek a hátterek. Ha valami gond adódna a letöltéssel, kérlek írj a hello@globaltudas.hu címre és segítek.