Barion Pixel
Réka és a
Globáltudás
Részt veszekOlvasgatok
Küldetésem,

amiért létrejött a
Globáltudás

Mindig is utáltam magolni. Amit így tanultam meg, nem ment. Amit megértettem, azt imádtam. Már csak azért az élményért is, hogy "Nahát! Ezt értem!".

Aztán egyetemen nem csak sejtettem, de már tudtam, hogy nem mindenkinek megy minden. Mármint, lehet, hogy a vizsgán tudta, de utána nem tudta alkalmazni. Rájöttem, hogy sokan vannak ugyanabban a cipőben, mint én voltam. Megoldást akartam rá találni.

Sokat tanultam, olvastam, utánajártam és kísérleteztem a témában. És úgy döntöttem, hogy létrehozom az én megoldásomat és segítségemet. Gyerekeknek és felnőtteknek kidolgoztam, hogyan tudnak hatékonyabban elsajátítani olyan tudást, amit utána nem csak a fiókba tesznek be porosodni, hanem a hétköznapokban is tudják hasznosítani.

Globáltudás Rékával
Vízióm, miszerint

gondolkodásra késztetek

Amikor elképzelem magam a jövőben, akkor szeretem azt a képet látni, hogy aktívan részt veszek annak formálásában. Formálom, segítem a gyerekeket, felnőtteket, hogy egy olyan jövőt alkothassunk, amiben egy egymásra odafigyelő hozzáállást alakíthatunk ki.

Úgy gondolom, hogy a tájékozottság és a gondolkodás is előbbre viszi, szebb hellyé teszi ezt a világot és én ezen módon szeretnék ehhez hozzájárulni, segíteni a jövő és a jelen generációjának egy jobb helyet biztosítani.

 

Ubuntu, az üzenet

Tőlem Nektek

Ma már a világ is rohanásra késztet és sokszor megfeledkezünk megállni, körülnézni. Az Ubuntu szemléletet használva szeretném az örökös rohanást egy pillanatra megállítani, szeretnélek arra tanítani, hogyan nézz körül és ne feledkezzünk meg ember mivoltunkról és hogyan figyeljünk jobban egymásra, és éljünk egy boldogabb életet.

Erre gyűjtünk

Ennyi fát ültettünk eddig

Már összegyűlt

Ennyit fát kaptunk hozzá

Kapcsolódjunk

Telefon: +36 (70) 866-5123

Email: hello@globaltudas.hu

Nyitvatartás: H-P: 9.00 - 15.00

Zöldítő program

Hogy hosszútávon élhető helyünk legyen a Földön, a természeti környezet támogatása is fontos. Éppen ezért szeretném ezt minden lehetséges módon szorgalmazni. Minden tanfolyam díjából befolyt összeg 1,5%-át elkülönítem és az így összegyűlt minden tízezredik forint után ültetek egy fát. Az ültetést nyilvánossá teszem, így akár együtt is ünnepelhetjük a zöldítést. Hiszen nélküled nem is jöhetne létre. Benne vagy? 

Egy e-mail cím választ el a tippektől

A tippeket a levelezőfiókodba fogod kapni pár percen belül.

Köszönöm, hogy letöltöd a tippeket!

Egy e-mail cím választ el a tippektől

Köszönöm, hogy letöltöd a háttereket! Az e-mail címedre hamarosan megérkezik egy levél. Az ott található linken letölthetőek a hátterek. Ha valami gond adódna a letöltéssel, kérlek írj a hello@globaltudas.hu címre és segítek.