Barion Pixel

Készülj a sulira

A nyolcadik osztály minden iskolás életében egy hatalmas mérföldkő. Az első félév osztályzatai még számítanak a továbbtanulásban. De már elkezdődik a készülés a vizsgákra. Nem mindenki kerül vizsgahelyzetbe a felvételi előtt és nem szerencsés ott kipróbálni milyen is az a vizsgadrukk.

19.500 Ft

Készleten

Készülj a sulira

A termékről

Amikor az iskolában új dolgot tanítanak, nem biztos, hogy elsőre megérted. Szerencsés esetben, másodjára már igen, de elég könnyen előfordul, hogy még harmadjára, vagy negyedjére sem megy. Ne aggódj! A hiba nem feltétlen magadban keresendő. Nem vagyunk egyformák, ebből adódik, hogy nem tanulunk egyformán. Mindenkinek más az erőssége, és ez az oktatóra is érvényes. Nem biztos, hogy egy tanórán van lehetősége más módon is elmagyarázni az adott anyagot és a tankönyv sem épp a számunkra megfelelő módon magyaráz. Ilyenkor jó, ha van a kezünkben egy eszköztár, amivel segíthetjük a magunk tanulását, vagy akár a társainkét. Ezen a tanfolyamon a kezedbe adok egy széles palettát, amit ha elsajátítasz, akkor a neked legjobb módszerrel tudod megtanulni még a nehezebb anyagrészeket is.

Bővebb információk

Időpont

2023. augusztus 26. 9.00

Helyszín

Etyek

Amit rólunk mondtak

Vélemények

„Készülj a sulira” értékelése elsőként

Egy e-mail cím választ el a tippektől

A tippeket a levelezőfiókodba fogod kapni pár percen belül.

Köszönöm, hogy letöltöd a tippeket!

Egy e-mail cím választ el a tippektől

Köszönöm, hogy letöltöd a háttereket! Az e-mail címedre hamarosan megérkezik egy levél. Az ott található linken letölthetőek a hátterek. Ha valami gond adódna a letöltéssel, kérlek írj a hello@globaltudas.hu címre és segítek.